Buurtslagers_zomerfolder_BBQ

BBQ-festijn? ‘t Zal wel zijn. Met deze slogan openen we bij Buurtslagers officieel het BBQ-seizoen. Vanaf deze week vind je onze zomerfolder in jouw brievenbus of bij je Buurtslagers-verkooppunt. Je vindt er heel wat inspiratie voor een smaakvolle zomer. Kan je niet wachten en wil je het magazine nu al doorbladeren? Klik dan hier.

Hoe we bij Buurtslagers jouw zomerse feestjes op smaak brengen? Dat doen we met heel wat scherp geprijsde zomerproducten:  

Wat al deze producten gemeenschappelijk hebben? Ze zijn niet alleen lekker en van de beste kwaliteit, zoals je van Buurtslagers gewend bent, ze maken je het leven daarnaast ook net dat tikkeltje makkelijker.

Neem nu bijvoorbeeld onze zomerbuffetten en BBQ-menu's. Wij stellen ze met de grootste zorg voor je samen mét de allerbeste ingrediënten. Laat de voorbereidingen dus gerust aan ons over. Wij spoelen, snijden en raspen voor jou de groenten, bereiden je BBQ-bijgerechten en kiezen voor jou het BBQ-vlees. En dat alles voor een mooi prijsje. Waar wacht je nog op? Organiseer die zomerse fiësta's, bestel je producten bij Buurtslagers en laat de zomer knallend van start gaan. Wij zijn er alvast klaar voor, nu jij nog!

Je keuze gemaakt? Plaats je bestelling telefonisch, in het winkelpunt of online via buurtslagers.be en haal 2 dagen later af. Zo ben je altijd zeker van je stuk.