Het verhaal van Buurtslagers begon in 1990, met een eerste vestiging in de Profi van Sleidinge en de AD Delhaize van Aarsele. Dertig jaar later zijn er al meer dan 140 vestigingen van Buurtslagers, voornamelijk bij Delhaize, Carrefour Market en Smatch. Daarnaast is er een nauwe samenwerking met de maaltijdwinkelketen Bon'Ap. 

“Op mijn zestiende was ik afgestudeerd en had ik mijn diploma van slager op zak”, vertelt zaakvoerder Geert Ally. “Toen was het de gewoonte dat je als jonge kerel ging werken. Maar ik wilde verder studeren, en ging voor bio-ingenieur Voeding. Op het einde van de jaren tachtig kon ik met mijn master aan de slag bij de vleesgroep Wauters. Daar heb ik veel geleerd. Toen de AD Delhaize van Aarsele in 1990 aan Wauters vroeg om ook daar een beenhouwerij te openen, zag de groep dat niet zitten. Als zij dat niet zagen zitten, ging ik het zelf proberen. Na Aarsele kwam meteen ook de Profi van Sleidinge, en ik was vertrokken. Ik wou de slager in ieders buurt worden, dus naar een naam moest ik niet lang zoeken: Buurtslagers was geboren.”

Ik wou de slager in ieders buurt worden, dus naar een naam moest ik niet lang zoeken: Buurtslagers was geboren.
Buurtslagers-zaakvoerder-Geert-Ally
Geert Ally
Zaakvoerder Buurtslagers

Goed eten, elke dag

Toen Buurtslagers in 1990 begon zag de wereld er helemaal anders uit dan nu. Maar jij als klant, wil nog altijd hetzelfde: goed eten voor een goeie prijs. Elke dag opnieuw: in de week, in het weekend en op feestdagen.

Daarom zweren we nog altijd bij dezelfde aanpak als toen. We zorgen ervoor dat onze lekkere vleesproducten en bereidingen zo efficiënt mogelijk tot in jouw buurtsupermarkt geraken. Zo blijft de prijs laag, en de kwaliteit hoog.

Maar da’s niet alles.

  • We bieden je graag voldoende keuze aan: van varken en gevogelte over rund en zelfs wild tot ons overal gesmaakte gehakt.
  • Je hebt nog meer variatie: vlees voor in de pan, in de oven, op de grill of kant-en-klare maaltijden met verschillende bijgerechten. Je kunt zelfs bij ons terecht voor een vers belegd broodje en frisse lunchsalade.
  • Daarnaast zijn we altijd dichtbij. Buurtslagers vind je in meer dan 140 buurtsupermarkten van Delhaize, Smatch en Carrefour. Je vindt onze producten ook in de maaltijdwinkelketen Bon'Ap. 

Kortom, elke dag goed eten was nog nooit zo makkelijk.

Ben je een supermarktuitbater en wil je meer weten over onze slagerijformule?