Buurtslagers slagerij

Buurtslagers is jouw slagerij in de buurt. Het merk maakt deel uit van het voedingsbedrijf Meat&More en is een shop-in-shopconcept. Dat houdt in dat je de slagerijen van Buurtslagers in heel wat winkels en retailketens vindt. Verspreid over heel Vlaanderen vind je ondertussen meer dan 150 slagerijen in evenveel supermarkten, van Lidl en Delhaize tot Smatch en Carrefour. De producten van Buurtslagers vind je ook terug in de winkels van het zustermerk Bon'Ap, een maaltijdwinkelketen.

Assemblageslagerij

Buurtslagers is een zogenaamde assemblageslagerij. Dankzij de doorgedreven kennis van Meat&More in de retailsector, werd deze aantrekkelijke retailformule ontwikkeld. Het motto? Vers vlees voor een messcherpe prijs. Dankzij een ingenieuze bedrijfsstructuur en dito strategie slagen we erin om die belofte dagelijks waar te maken.

Wat verstaan we nu precies onder assemblageslagerij? In onze productiecentrale wordt zoveel mogelijk voorbereidend werk als snijden, kruiden, mengen en grof malen georganiseerd. Daardoor garanderen we een grote mate aan hygiëne en constante kwaliteit van onze producten en gerechten. Buurtslagers onderscheidt zich door bepaalde producten verder af te werken, te 'assembleren' in de winkel zelf. Zo maken we preparé verschillende malen per dag in het filiaal om ultravers aan jou te kunnen aanbieden. Ook onze feestschotels en broodjesbuffetten zijn hier een mooi voorbeeld van. Die worden dagvers voor je samengesteld en afgewerkt. Zo geniet jij steeds van de beste en meest verse producten. 

vers afgewerkte slagerijproducten

Dagvers vlees aan scherpe prijzen

Sinds 1996 worden alle vleesproducten rechtstreeks aangeleverd vanuit onze productiecentrale in Aalter. Door ons uitgebreid machinepark in onze productiecentrale kunnen we snel grote volumes vleeswaren en andere traiteurproducten bereiden. Zo weten we telkens opnieuw de prijzen te drukken. Bovendien worden de (half)afgewerkte producten vaak nog dezelfde dag geleverd aan de Buurtslagers-verkooppunten. Zo garanderen we jou dagvers en kwaliteitsvol vlees in de winkel.

Ook dankzij ons systeem van gegroepeerd transport kunnen we scherpe prijzen garanderen. We leveren met volgeladen vrachtwagens die zoveel mogelijk buiten de spitsuren rijden. We maken ook gebruik van stapelbare, genestelde bakken. Die zorgen voor een compromis tussen ergonomie, minder lucht en minder koudeverlies. Bij ons levert een vrachtwagen alles aan het filiaal, terwijl de slager om de hoek wekelijks leveringen krijgt van een tiental verschillende leveranciers. Zo leiden lagere transportkosten tot lagere verkoopprijzen. Goed voor portemonnee én planeet. 

vers vlees - voorverpakt

Dagelijks aanbod

Buurtslagers biedt een breed scala aan producten: van vers vlees over ambachtelijke charcuterie tot bereide dagschotels. In de winkelschappen vind je ons uitgebreid assortiment netjes voorverpakt terug.

Niet gevonden wat je zocht of heb je een specifieke vraag? In het atelier staan gepassioneerde mensen voor je klaar die je met raad en daad bijstaan. Heb je een feestje gepland of zin in een belegd broodje met preparé? Jij vraagt, wij draaien. Bestellen kan steeds in de winkel, telefonisch of online.