Wil je graag bij Buurtslagers aan de slag? Dan ben je ongetwijfeld iemand met een passie voor voeding, een hart voor de klant en een schouder voor je collega's. Wij zoeken gepassioneerde medewerkers die klantgericht zijn, graag in teamverband werken en op zoek zijn naar een afwisselende job met verantwoordelijkheid. Onderstaande profielen vind je in onze winkels terug. Iets voor jou? Bekijk alle vacatures.

Ga je liever aan de slag op onze hoofdzetel in Aalter? We hebben maar liefst 20 ondersteunende diensten, van kwaliteit tot IT en alles ertussen. Ontdek de vacatures op de hoofdzetel.

medewerker traiteurafdeling - verkoop

Winkelbediende traiteurafdeling

Als winkelbediende traiteurafdeling trakteer je onze klanten op een lach en zoveel meer. Je bereidt salades en dagschotels, maakt belegde broodjes en adviseert klanten. Kortom, jij bent het vriendelijke gezicht van onze slagerijafdeling.

chef-beenhouwer

Chef-beenhouwer

Jij ademt vakmanschap en raakt maar niet uitgepraat over dat heerlijk stukje vlees. Dagelijks verwerk je vlees, zorg je voor een volle toonbank, adviseer je klanten en stuur je tegelijk de medewerkers aan in het atelier. Jij kan het allemaal.

verantwoordelijke-traiteurafdeling

Verantwoordelijke traiteurafdeling

Een verantwoordelijke traiteurafdeling heeft een uitgebreid takenpakket. Hij of zij coacht het team, beheert de slagerijafdeling en helpt ook mee met bereidingen of het bedienen van klanten. Een hele verantwoordelijkheid!

ondersteunende-diensten

Talent voor techniek, IT, boekhouding, hr, projectmanagement, …?

jobstudent

Jobstudent

Jobstudenten zorgen voor de nodige versterking van onze winkelteams, we kunnen dus niet zonder! Maaltijden en vleesproducten bereiden en verpakken, de winkel er tiptop laten uitzien of klanten helpen: een jobstudent bij Buurtslagers steekt met veel plezier de handen uit de mouwen.

Goesting gekregen? Ga langs bij een winkel in jouw buurt en informeer naar de beschikbare studentenjobs of vraag hier je studentenjob aan.

regiomanager - district manager

District manager

Een district manager leidt enkele winkels binnen een bepaalde regio. In jouw takenpakket? Het verkoops- en personeelsbeleid naar de dagelijkse praktijk vertalen, medewerkers coachen en administratieve taken voor je rekening nemen. Als tussenschakel komt een district manager wekelijks langs op de hoofdzetel waar de ondersteunende diensten gevestigd zijn.

ondersteunende-diensten

Ondersteunende diensten

Om de winkels alle nodige ondersteuning te bieden, werken er maar liefst 20 afdeling achter de schermen van onze hoofdzetel in Aalter. Van kwaliteit en planning over aankoop, marketing en projectmanagement tot HR, boekhouding, IT en facilities. Uiteenlopende afdelingen met even uiteenlopende expertises. Bekijk de vacatures.

Recente vacatures

Meat&More

Digital marketingcoördinator

Oost-Vlaanderen
Groendreef 10, 9880 Aalter

Meat&More

R&D Food Engineer

Oost-Vlaanderen
Groendreef 10, 9880 Aalter

Meat&More

Chauffeur C/CE

Oost-Vlaanderen
Groendreef 10, 9880 Aalter

Meat&More

Head of Finance & Data

Oost-Vlaanderen
Groendreef 10, 9880 Aalter