bs-feestdagen-kerst

Voel je het al? Die gezellige feestdagen komen eraan. Als slager in de buurt wensen wij jou een fantastisch eindejaar toe. Of je nu op zoek bent naar een lekker stukje kwaliteitsvlees, een makkelijk feestmenu of een eenvoudig buffet, bij Buurtslagers gaan we met plezier en vakmanschap voor je aan de slag. Zo maken we samen jouw perfecte kerst waar.  

Vind jouw favoriete feestproducten in het Buurtslagers-vak bij jouw dichtstbijzijnde Smatch, Carrefour of Delhaize.

Jouw feest, ons vak.

Tips en tricks

Feestelijke recepten

bs-vlees-feest-kerst

Met kerst wil jij geen stress in de keuken. Wij helpen je daarom met de perfecte uitvoering van jouw feestmenu. Lees onze blog, ga aan de slag en ontvang de complimenten.   

bs-worstenbroodje-krans-recept

Wat eet jij dit jaar met kerst? Laat je inspireren door onze feestelijke kerstrecepten. Worstenbroodjes, gevulde kalkoenfilet, een heerlijk stoofpotje, ... We maken er telkens iets feestelijks van.

Ons online feestaanbod

Welk vlees tover jij op de feesttafel?

Stel nu zelf je feestmenu samen met ons divers feestassortiment en bereid je voor op lekkere feestdagen. Je vindt alles makkelijk online.  Van feestelijke stukken vers vlees tot gezellige grillschotels, onze slagers bereiden alles met plezier voor je klaar. Zo ga jij straks met kwalitatieve producten aan de slag in jouw keuken.

Bestel minstens 3 dagen op voorhand bij je favoriete Buurtslagers-verkooppunt. 

Het geheim van de chef

Ben je geen echte chef-kok? Of spendeer je liever wat meer tijd aan tafel? Twee redenen om voor Buurtslagers te kiezen tijdens de feestdagen. We helpen je met heel wat bereide gerechten: van koude buffetten over versbereide feestmenu's tot makkelijke bijgerechten. We bereiden alles dagvers in ons atelier. 

Reserveer via de webshop of kies uit het Buurtslagers-vak van jouw favoriete supermarkt. 

Bestel jouw feestboodschappen

op buurtslagers.be

Geen tijd om boodschappen te doen tijdens de feestdagen? Of wil je absoluut zeker zijn van je feestproducten? Bestel dan met een gerust hart op buurtslagers.be. Scrol door ons feestassortiment en klik de favorieten in je online winkelmandje. Daarna doen wij de feestboodschappen voor jou. Drie dagen later liggen je booschappen voor je klaar in je favoriete Buurtslagers-verkooppunt. Betalen doe je ter plaatse. 

bs-feestmenu

Feestmenu's, vlot op tafel

Meer genieten, minder koken? Met onze versbereide feestmenu's is het mogelijk. Kies uit maar liefst 5 verschillende feestmenu's. Van apero tot hoofdgerecht, wij hebben aan alles gedacht. 

buurtslagers-recept-stoofvlees

Feestrecept: stoofvlees met Luikse stroop

Wat dacht je van een stoofpotje tijdens de feestdagen? Ga aan de slag met ons heerlijk runderstoofvlees, voeg er nog de juiste kruiden aan toe samen met de Luikse stroop en je krijgt een recept dat perfect is voor jouw kerstdiner. Ideaal wanneer je een grote groep gasten ontvangt.

Nog meer feestideeën voor jou

Volg onze nieuwsberichten

Wat is de juiste braadtijd voor een vers stukje rosbief? Waar vind ik de feestfolder terug? En met welke feestrecepten inspireert Buurtslagers? Kom het allemaal te weten via onze blog.  

Mis niets van onze updates en volg ook mee op sociale media via