Vers vlees of charcuterie bestellen?

Ons vers aanbod

Onze slagers kiezen voor jou het beste vlees met zorg uit.  Zo garanderen we jou dagvers en kwaliteitsvol vlees, online en in de winkel. Bekijk het volledige assortiment online: van vers vlees over heerlijke charcuterie tot bereide dagschotels.  Of wat dacht je van een lekkere grillschotel? Hiermee maak je het onmiddellijk lekker gezellig én heerlijk winters aan tafel. 

bs-gehaktbroodje-recept

Wat eet jij vandaag?

Gehaktbroodje met varken-kalfsgehakt

Geen inspiratie om te koken? Niet voor lang meer.  Met ons recept voor gehaktbroodje zet je zo een geslaagde klassieker op tafel. De juiste gehaktkeuze is daarbij doorslaggevend.

Bekijk zeker onze andere recepten

Zin in een lekker stukje vers vlees van Buurtslagers? Dankzij onze handige bereidingstips tover je zo een mals stukje vlees op je bord. Want vlees bereiden, vraagt het nodige geduld en doe je best volgens de regels van de kunst. Een ribbetje of biefstuk? Dat wordt sowieso smullen aan jouw tafel. 

buurtslagers-online-bestellen-click-collect

Click&Collect

Bestel online, haal af in de winkel

Met de afhaalservice Click&Collect bestel je makkelijk je boodschappen online. Jij haalt af in het gekozen winkelpunt, en dat volledig gratis. Zo heb je meer controle over je budget en je tijd. Klinkt als muziek in de oren? Probeer het gerust eens uit. 

Blijf op de hoogte

Volg onze nieuwsberichten

Waarom kies je nu beter voor gehakt van Buurtslagers? Wat is het verhaal achter de kip die je koopt? En welke heerlijke producten fleuren jouw feest helemaal op? Dat en veel meer kom je te weten via onze blog. 

 

Mis niets van onze updates en volg ook mee op social media via