Ben je zelf een zelfstandig supermarktuitbater en wil je meer rendement halen uit je slagerij? Geef dit werk uit handen en vraag hulp aan een specialist ter zake.

Met het merk Buurtslagers verwelkom je een geïntegreerde slagerij in jouw winkel. Met maar liefst 30 jaar ervaring zijn we ondertussen een gevestigde waarde in de sector en verdienden we het vertrouwen van heel wat klanten. Vandaag vind je in Vlaanderen meer dan 140 Buurtslagers bij de zelfstandige supermarkten van Delhaize, Smatch en Carrefour. 

Naast onze Buurtslagers-formule kan je ook met ons samenwerken onder private label

#goedetenelkedag

Onze focus ligt elke dag opnieuw op goed eten tegen een goeie prijs. Daarom pakken we het efficiënt aan:  we kopen kwaliteitsvlees aan bij erkende, lokale producenten en versnijden, bereiden, verpakken en vervoeren alles dagelijks vanuit onze productiehal in Aalter. Daardoor garanderen we ultraversheid en constante kwaliteit van onze producten en gerechten.

De grote troef van Buurtslagers? Bepaalde producten werken we finaal af in de winkel zelf. Zo maken we preparé verschillende malen per dag in het filiaal om ultravers aan de klant aan te bieden. Ook onze feestschotels en broodjesbuffetten zijn hier een mooi voorbeeld van. 

Buurtslagers ontwikkelde door de jaren heen een aantrekkelijke formule op maat van elke supermarkt. In nauw overleg zorgen wij ervoor dat jouw slagerijafdeling het visitekaartje van je winkel wordt. Zo profiteren jij en je klanten van minimale kosten en maximale versheid. 

Werk je samen met Buurtslagers? Dan ben je met andere woorden zeker van elke dag goed eten in jouw schappen. 

Wat hebben wij je te bieden?

  • Verse producten van topkwaliteit
  • Extra omzet 
  • Open atelier 
  • Goed opgeleide en klantvriendelijke medewerkers
  • Actief partnerschap