buurtslagers-kerst-bij-buurtslagers-das-elke-dag-feest

Toegegeven, de sint is nog niet geweest, maar dat houdt ons niet tegen. Wij nemen met plezier de aanloop naar kerst! Het is dé periode waar we met z’n allen naar uitkijken: een warme periode vol lekker eten, gezellig samenzijn, fijne cadeautjes, …

Na veel voorbereidingen zijn we dan ook heel enthousiast dat we eindelijk kunnen aftellen naar de feestdagen. De slogan luidt dit jaar als volgt: ‘Jouw feest, ons vak’. We loodsen je even doorheen onze campagne. Kom je mee?  

Geen spijt van kwaliteit

Als slager in de buurt willen we garant staan voor kwaliteit en versheid. We kiezen ons vlees nauwkeurig uit, maken onze traiteurbereidingen met de grootste zorg en volgens de juiste recepten, prepareren onze bijgerechten, groenten en aardappelen met de beste ingrediënten. Zo geniet jij het ganse jaar door, en zeker ook tijdens de feestdagen, van kwaliteit op je bord.  

Kies je voor een feestmenu, grillschotel of lekker stuk vlees van Buurtslagers? Dan ga je voor goed eten op je bord. Pas dan kan het feest echt beginnen, toch?  Kies jouw feestproducten uit het Buurtslagers-vak van jouw favoriete supermarkt. Dat is puur vakmanschap in de rekken. 

Vier kerst met Buurtslagers als feestpartner

Goed eten brengt mensen samen. En daar draaien de feestdagen om. Wij willen dit jaar opnieuw jouw feestpartner zijn tijdens de kerstdagen en het bindmiddel, eten, met plezier voor jou verzorgen. Bij ons kan je altijd terecht aan het atelier voor al jouw vragen, bestellingen, wensen en suggesties. We bezorgen je opnieuw de beste service, met de grootste glimlach en goed vakmanschap. Met ons ganse team van slagers en winkelmedewerkers streven we naar fijne feestdagen voor iedereen. En dat begint bij een feestfolder die je doet watertanden. Goesting in de feesten? Na het doorbladeren van onze folder zeker wel.  

Veelgestelde vragen

Benieuwd wat we deze feestperiode nog allemaal voor je in petto hebben? Blijf op de hoogte via onze Facebookpagina of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. We zullen je feestelijk inspireren.