BS_gourmet_kerst

Voel je het ook? Kerst komt eraaaan! Ben jij je al volop aan het voorbereiden? Bekijk dan zeker ook het kerstassortiment van Buurtslagers. We zijn er opnieuw in geslaagd om een ruim, lekker en voordelig feestassortiment voor je samen te stellen. Dat gaat van de lekkerste aperitiefhapjes over makkelijke ovengerechten tot heerlijk mals en feestelijk vlees. Dankzij Buurtslagers pak je dit jaar eindelijk nog eens uit met de feestdagen. Geniet met volle teugen!

Koken met kerst: vlees op het feestmenu

Kerstmis en Nieuwjaar. Het blijven hoogdagen voor menig thuiskok en feestkok. Ben jij er zo eentje en kijk je er al naar uit om tijdens de feestdagen uitgebreid te koken? Dan kan een goed stukje vlees als hoofdgerecht niet ontbreken. En voor dat vlees ben je bij Buurtslagers aan het goede adres. Met een steak, gebraad of lamkroontje zet je partyproof gerechten op het feestmenu. Ook een klassieker zoals gehakt verdient absoluut zijn plaatsje op de feesttafel. Je maakt er een heerlijk vleesbrood mee klaar waar iedereen van smult. Of je gebruikt het om jouw kalkoen lekker mee te vullen of om andere originele vullingen mee te maken. We verzamelden onze feestelijke toppers voor jou. Bekijk ze stuk voor stuk en stel jouw feestmenu samen met onze heerlijke stukjes vlees.

Heb je al beslist wat je op het menu zet, maar je vraagt je af hoeveel vlees je moet voorzien voor 6 personen? Onze slagers helpen je graag verder met hun goeie tips en expertise.  

Eten met kerst: feestelijk buffet op de feesttafel

Ben je niet echt de beste kok of wil je vooral eens gezellig genieten met familie en vrienden? Ook dan kan Buurtslagers je helpen. Bestel je een feestelijk buffet, dan heb je keuze uit lekkere broodjesbuffetten of traditionele koude buffetten met vis, vlees en tomaat-garnaal. Echte klassiekers die jouw tafel in een vingerknip omtoveren tot feesttafel. We stelden onze koude schotels met kennis voor je samen, zodat jij ze met liefde kan voorschotelen.  

Vieren met kerst: gezellig rond de gourmet

Een gourmetfondue of teppanyaki blijft een echte feestfavoriet voor jong en oud. Het bezorgt ons dat heerlijke, warme gevoel van verbondenheid en samen zijn. Dat is net het gevoel van de feestdagen, toch? Bestel je schotels online of in de winkel en vergeet zeker ook de groenten en bijgerechten niet. Met onze grillgroenten, koude groenteschotels en aardappelen maak je er een smakelijk, compleet en gevarieerd feestmaal van. En de complimenten voor de kok zijn gegarandeerd!  

Bestellen met kerst bij Buurtslagers

Wil je graag jouw bestelling voor kerst plaatsen op buurtslagers.be?  Maak een account aan, kies je winkel en reserveer je gewenste feestproducten. Je bestelling haal je twee dagen later af en je betaalt ter plaatse. Bestellen voor de feestdagen kan vanaf 3 december. Hou hierbij zeker rekening met het volgende:  

  • Bestel ten laatste op wo 29/12 voor 17 uur om af te halen op vr 31/12 

Bestellen kan uiteraard ook telefonisch of in het winkelpunt. 

Wil je graag op de hoogte blijven van de promo’s en feestproducten van Buurtslagers? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en laat je inspireren. Schrijf je nu in >