Buurtslagers
ADL Consult Groendreef 10
9880 Aalter
BE0477 606 620

Hoofdzetel
www.meatandmore.be/contact

Klantendienst
09 216 73 10

Heb je een vraag? Zoek het antwoord hieronder. Vind je de oplossing niet op onze website, contacteer dan de klantendienst. Voor vragen over prijzen, producten of bestellingen kan je rechtstreeks terecht bij de medewerkers van je vertrouwde Buurtslagers-filiaal.


Online bestellen


Is online bestellen volledig gratis?

Ja, in de gekozen winkel betaal je precies dezelfde prijs als elke andere klant op dat moment.


Waar kan ik de producten afhalen?

Wanneer je online een bestelling plaatst, kan je zelf kiezen in welke winkel je de producten wil afhalen. Het afhaalpunt wordt in de winkel aangeduid met een bord aan het plafond.


Kan ik er zeker van zijn dat mijn bestelling volledig is bij afhaling?

Als bestelde producten niet voorradig zijn, word je daarvan telefonisch op de hoogte gebracht door een medewerker van de gekozen winkel.


Wat is het voordeel van online bestellen?

Je hoeft niet langer vooraf naar de winkel om een grote bestelling te plaatsen. Bovendien verlies je geen tijd in de winkel, omdat wij de producten klaarzetten voor jou.


Hoe weet ik zeker dat ik een bestelling heb geplaatst?

Meld je aan en controleer bij ‘mijn bestellingen’ of je de bestelling goed hebt geplaatst. Staat de bestelling er niet tussen, dan liep er iets mis. Probeer het in dat geval opnieuw. Nadat je een bestelling hebt geplaatst, krijg je daarvan een bevestigings-e-mail in je mailbox.


Waarom zijn niet alle producten online bestelbaar?

De onlinebestelpagina dient om grote hoeveelheden te bestellen of producten op maat, zoals gehakt zonder zout. De andere producten vind je gewoon in de toonbank van je dichtstbijzijnde Buurtslagers.Nieuwsbrief en persoonsgegevens


Je hebt je geabonneerd op de nieuwsbrief, maar krijgt die niet in je mailbox.

Controleer of de nieuwsbrief tussen je ongewenste berichten is terechtgekomen. Zo niet, ga dan naar de nieuwsbrief-pagina en probeer het opnieuw. Vergeet de winkel(s) niet te selecteren waarvan je de nieuwsbrief wil ontvangen. Krijg je nog steeds niets? Dan liep er iets mis in ons systeem. Contacteer in dat geval de klantendienst.

Je voorkeuren bijhouden gaat nog makkelijker via je account: in het tabblad ‘mijn gegevens’ kies je met één vinkje of je de nieuwsbrief al dan niet in je mailbox wil ontvangen en krijg je de folder bij je thuis bezorgd. Nieuwe gebruiker? Maak een account aan!


Je wil je nieuwsbrief op een ander e-mailadres ontvangen.

Ga naar je account en wijzig je e-mailadres. Klaar! Nog geen account? Klik onderaan de online nieuwsbrief op ‘uitschrijven’.


Je wil de nieuwsbrief niet langer ontvangen.

Ga naar je mailbox, open de digitale nieuwsbrief en klik op de link ‘Uitschrijven’ onderaan de e-mail. Zo, je bent nu uitgeschreven!


Je wil je persoonsgegevens aanpassen of verwijderen.

Buurtslagers heeft respect voor het privéleven van iedereen die met de onderneming in contact komt. De ingevoerde persoonsgegevens worden enkel intern gebruikt en in geen geval verstrekt aan derden. Buurtslagers neemt bovendien de nodige technische en organisatorische maatregelen om persoonsgegevens te beschermen tegen de toegang van anderen. Je hebt steeds het recht je persoonsgegevens op te vragen, te verwijderen of aan te passen. Wil je je persoonsgegevens verwijderen of heb je een andere vraag over je persoonsgegevens? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onze contactpagina.

Bespaar! Ontvang de nieuwste promoties rechtstreeks in je mailbox.