BS_Carpaccio

Carpaccio is een makkelijk gerecht dat als aperitiefhapje of voorgerecht kan dienen. De originele rundercarpaccio werken wij in onze winkels af met klassieke garnituur zoals rucola, gerijpte Italiaanse kaas, geroosterde pijnboompitjes, olijfolie en balsamico. We verkopen ze in bordjes van ca. 120 gram. Het is de ideale portie voor een fris zomers voorgerecht. 

Pimp jouw carpaccio

Ga je liever zelf aan de slag met rundercarpaccio? We verkopen ze ook zonder garnituur in schaaltjes van 190 gram. Wrijf de borden eerst in met olijfolie zodat het vlees niet aan de borden kleeft. Werk gerust af met volgende toppings: zelf gebakken broodcroutons, frisse kruidensla, olijfjes in fijne ringen, ... Als het wat luxueuzer mag zijn, kan je bijvoorbeeld garneren met geschaafde truffel of fijne krullen ganzenlever. Een ware smaakbeleving! 

Als je van de pure smaak van het vlees houdt, kan je het ook eenvoudig kruiden met peper en grof zout of fleur de sel. Lekker op bv. vers geroosterde toast. 

Luxe op je bord

Pure rundercarpaccio is op zich al een luxueus product, want het wordt gesneden uit het fijnste, mager spierstuk van het rund, ook wel filet d'anvers genoemd. Om het zo fijn te kunnen snijden wordt het vlees gekoeld tot tegen het vriespunt en met de nodige zorg en expertise gesneden.  Dat proef je! Geniet ervan.