10-25 min.

Bij Buurtslagers houden we van ribbetjes. De niet-voorgegaarde ribbetjes gaar je makkelijk in de oven. De BBQ zorgt daarna voor die heerlijke krokante korst en de onmisbare BBQ-smaak. Weinig tijd? Dan kies je best voor onze voorgegaarde ribben.

Ingrediënten
Gemarineerde (voorgegaarde) ribbetjes
Schuif de ribbetjes eerst 40 minuten in een oven van 150 °C.
Daarna leg je ze nog 5 minuten op de BBQ.
Valt het weer wat tegen? Dan kan je ook uitsluitend met de oven werken: 40 minuten op 150 °C en eventueel nog 5 minuten onder de grill.
Serveer met krielaardappeltjes in de oven. Bak eerst de ribbetjes 15 minuten op 150 °C in de oven. Daarna laat je de ribbetjes en aardappelen samen nog 25 minuten grillen op 150 °C. Smakelijk!
Producten

Sparerib natuur

varkensvlees 100%

Sparerib natuur

/pak

Gemarineerde krielaardappelen in de schil

aardappel 96%, raapolie en -vet, zout, specerijen, kruiden, aroma, antioxidant (E307)

geen allergenen

Gemarineerde krielaardappelen in de schil

/kg

Gemarineerde sparerib met honing

varkensvlees 84%, water, zout, zetmeel, glucosestroop, suiker, honing 0,1%, azijn, zonnebloemolie, koolzaadolie, kruiden en specerijen, aroma, conserveermiddel (E202), voedingszuur (E262, E270), antioxidant (E301, E331), verdikkingsmiddel (E407), stabilisator (E410, E412, E451).

geen allergenen

Gemarineerde sparerib met honing

/stuk

Gekruide sparerib

Selderij, Mosterd

Gekruide sparerib

/stuk

Voorgegaarde sparerib

Varkensvlees 93%, water, zonnebloemolie, zout, specerijen (MOSTERD), kruiden (SELDERIJ), ui, look, aroma's (SOJA), citroensap, zetmeel, gistextract, suiker, palmvet, kleurstof (E160c), conserveermiddel (E262), antioxidant (E300, E301, E331), stabilisator (E420), s maakversterker (E621, E627, E631)

Bevat : Soja, Selderij, Mosterd

Voorgegaarde sparerib

/stuk