10-25 min.

Ribbetjes zijn leuk als afsluiter, maar ook ideaal als aperitiefhapje. Ze zijn om duimen en vingers van af te likken. De voorgegaarde spareribs zijn ideaal om een BBQ-feestje mee te starten. Gemakkelijk op te warmen op de BBQ of in de oven, in partjes snijden en smullen maar. Lekker met een chilisausje. Ga je aan de slag met onze niet-voorgegaarde ribben? We leggen je stap voor stap uit hoe dat werkt. 

Ingrediënten
Gemarineerde (voorgegaarde) ribbetjes
Schuif de ribbetjes eerst 40 minuten in een oven van 150 °C.
Daarna leg je ze nog 5 minuten op de BBQ.
Valt het weer wat tegen? Dan kan je ook uitsluitend met de oven werken: 40 minuten op 150 °C en eventueel nog 5 minuten onder de grill.
Serveer met krielaardappeltjes in de oven. Bak eerst de ribbetjes 15 minuten op 150 °C in de oven. Daarna laat je de ribbetjes en aardappelen samen nog 25 minuten grillen op 150 °C. Smakelijk!
Producten
Sparerib natuur

geen allergenen

  • vacuüm verpakt
  • 450 G/PAK
  • min. -18°C
Gemarineerde sparerib met honing

geen allergenen

  • vacuüm verpakt
  • 600 G/ST

/kg

Voorgegaarde sparerib

Soja, Selderij, Mosterd

  • vacuüm verpakt
  • 650 G/ST

/kg

Gemarineerde krielaardappelen in de schil

geen allergenen

  • 500 G/SC

/schaal

Inspiratie & tips