2 personen
Ingrediënten
Aperitiefhapjes
12 stuks
Scampigratins diabolique
2 stuks
Gebakken kalkoenfilet in peperroomsaus
±600 g
Ambachtelijke aardappelkroketten
12 stuks
Ovengroenteschotel
1 stuk
Apero
Toasten maar! Schenk de glazen vol en schuif de aperitiefhapjes 10 min. in een voorverwarmde oven van 180 °C.
Voorgerecht
Verwarm daarna de scampigratins diabolique 15 min. in een voorverwarmde oven van 200 °C. Ping, het voorgerecht is klaar!
Hoofdgerecht
Wanneer het tijd is voor het hoofdgerecht, zet je het schaaltje met gebakken kalkoenfilet in peperroomsaus samen met de ovengroenteschotel 25 min. in een voorverwarmde oven van 150 °C. Dek de ovengroenteschotel eerst af met aluminiumfolie
zodat de groenten niet uitdrogen.
Open de verpakking van de verse kroketten een halfuur op voorhand: opgedroogd worden ze krokanter en barsten ze niet in de friteuse. Vul het frituurmandje met 1 laagje kroketten per keer tot ze goudbruin kleuren. Dat is ±4 min. op 180 °C. Gebruik je liever de airfryer? Volg hiervoor de handleiding van je toestel.
Serveertip
Hou de gerechten langer warm op een warm bord. Spoel je borden met koud water en verwarm ze enkele minuten in de microgolfoven. Nog even afdrogen en je bent klaar om ze te dresseren.
Producten
Aperitiefhapjes (12 stuks/schaaltje)

39% bladerdeeg, 20% vol-au-vent-vulling, 19% bolognaise-vulling, 19% ham- en kaasvulling

Gluten (tarwe), Melk

Aperitiefhapjes (12 stuks/schaaltje)

39% bladerdeeg, 20% vol-au-vent-vulling, 19% bolog...

  • 12 ST/SC
Scampigratin diabolique

scampi, visfumet, room, witte wijn, ajuin, tomaat, kaas

Gluten (tarwe), Vis, Melk, Schaaldieren, Selderij,

Scampigratin diabolique

scampi, visfumet, room, witte wijn, ajuin, tomaat,...

/stuk

Gebakken kalkoenfilet in peperroomsaus

Gluten (tarwe, gerst), Soja, Melk, Selderij

  • ±300 g per persoon
  • 600 G/SC

/schaal

Ambachtelijke aardappelkroketten

Gluten (tarwe), Ei, Lupine

  • per 12 stuks
  • 12 ST/SC

/schaal

Ovengroenteschotel

gestoofde worteltjes met ajuin, gegaarde bloemkoolroosjes, kaassaus, gestoofde boontjes met ajuin, gestoofd witloof

Gluten (tarwe), Melk

Ovengroenteschotel

gestoofde worteltjes met ajuin, gegaarde bloemkool...

  • 2 PP/SC

/schaal

Inspiratie & tips