Wil je graag bij Buurtslagers aan de slag? Dan ben je ongetwijfeld iemand met een passie voor voeding, een hart voor de klant en een schouder voor je collega's. Wij zoeken gepassioneeerde medewerkers die klantgericht zijn, graag in teamverband werken en op zoek zijn naar een afwisselende job met verantwoordelijkheid. Onderstaande profielen vind je in onze winkels terug. Iets voor jou?
Bekijk alle vacatures

regiomanager - district manager

District manager

Een district manager leidt enkele winkels binnen een bepaalde regio. In jouw takenpakket? Het verkoops- en personeelsbeleid naar de dagelijkse praktijk vertalen, medewerkers coachen en administratieve taken voor je rekening nemen. Als tussenschakel komt een district manager wekelijks langs op de hoofdzetel waar de ondersteunende diensten gevestigd zijn.

medewerker traiteurafdeling - verkoop

Winkelbediende traiteurafdeling

Als winkelbediende traiteurafdeling trakteer je onze klanten op een lach en zoveel meer. Je bereidt salades en dagschotels, maakt belegde broodjes en adviseert klanten. Kortom, jij bent het vriendelijke gezicht van onze slagerijafdeling.

gerant - verantwoordelijke traiteurafdeling

Verantwoordelijke traiteurafdeling

Een verantwoordelijke traiteurafdeling heeft een uitgebreid takenpakket. Hij of zij coacht het team, beheert de slagerijafdeling en helpt ook mee met bereidingen of het bedienen van klanten. Een hele verantwoordelijkheid!

slager - beenhouwer

Chef-beenhouwer

Jij ademt vakmanschap en raakt maar niet uitgepraat over dat heerlijk stukje vlees. Dagelijks verwerk je vlees, zorg je voor een volle toonbank, adviseer je klanten en stuur je tegelijk de medewerkers aan in het atelier. Jij kan het allemaal.