2,5 uur
5 personen

Winter of zomer, een minibeenham smaakt altijd. Bovendien is dit heerlijk hompje vlees eenvoudig te bereiden. Je hoeft er praktisch niet naar om te kijken. Kies op een zomerse dag gerust voor de BBQ. We helpen je graag op weg.

Ingrediënten
Minibeenham
1 stuk
Honing
2 eetlepels
Graantjesmosterd
2 eetlepels
Olijfolie
2 eetlepels
Provençaalse kruiden
1 eetlepel
Op de BBQ - in plakjes
Haal de minibeenham uit de verpakking en verwijder het been.
Snij de ontbeende minibeenham in plakjes van ongeveer 2 cm en marineer of kruid naar smaak.
Marineer de plakjes met een mengsel van 2 el honing, 2 el graantjesmosterd, 2 el olijfolie en 1 el Provençaalse kruiden.
Bak de schijfjes goudbruin op je barbecuerooster.
Gril de plakjes op je BBQ-rooster tot ze licht krokant zijn. Smakelijk!
Producten
Minibeenham

Soja

  • Voorgebakken, licht gerookt, minder zout
  • 2 KG/ST

/stuk

Gemarineerde krielaardappelen in de schil

geen allergenen

  • 500 G/SC

/schaal

Bearnaisesaus
  • 330 milliliter/pot

/pot

Archiducsaus

Gluten (tarwe, gerst), Soja, Melk, Selderij

  • 340 G/POT

/pot

Peperroomsaus

Gluten (tarwe, gerst), Soja, Melk, Selderij

  • 340 g/pot

/pot