2 personen
Ingrediënten
Carpaccioschotels
2 stuks
Teppanyaki-vlees-visschotel
1 stuk
Groentebuffet
1 stuk
Gemarineerde krielaardappelen in de schil
±500 g
Voorgerecht
Start je romantische avond met een chique carpaccioschotel als voorgerecht. Dat zijn heerlijk fijne sneetjes rundercarpaccio gegarneerd met rucola, gerijpte Italiaanse kaas, pijnboompitten en balsamicodressing.
Hoofdgerecht
Zet daarna de teppanyaki-vlees-visschotel op tafel samen met het groentebuffet en de gemarineerde krielaardappelen.
Bak de stukjes vlees en de vis naar keuze samen met de krielaardappelen.
Schep de groenten op je bord naar smaak.
Producten
Carpaccioschotel

rund, rucola, gerijpte Italiaanse kaas, olijfolie, balsamico, pijnboompitten, zongedroogde tomaat

Ei, Melk

Carpaccioschotel

rund, rucola, gerijpte Italiaanse kaas, olijfolie,...

  • 144 G/SH

/schotel

Teppanyaki-vlees-visschotel

kipfilets, rumsteak, varkenshaasjes, varkensreepjes, kippenreepjes, scampi, zalm

Vis, Schaaldieren

Teppanyaki-vlees-visschotel

kipfilets, rumsteak, varkenshaasjes, varkensreepje...

  • per 2 personen
  • 720 G/SH

/schotel

Groentebuffet

tomaat, komkommer, wortel-seldersalade, boontjes, sla, wortel, ajuin

Ei, Melk, Selderij, Mosterd

Groentebuffet

tomaat, komkommer, wortel-seldersalade, boontjes, ...

  • voor 2 personen
  • 530 G/SH

/schotel

Gemarineerde krielaardappelen in de schil

geen allergenen

  • 500 G/SC

/schaal