60 minuten
2 personen

Heb je gekozen voor onze feestklassieker Menu met varkenshaasje? Dan ben je hier aan het juiste adres voor de bereidingswijze! We gaan samen aan de slag.

Ingrediënten
Aperitiefhapjes
12 stuks
Visgratins
2 stuks
Gebakken varkenshaasje in archiducsaus
700 g
Ovengroenteschotel
1 schotel
Aardappelgratin
500 g
Toasten maar! Schenk de glazen vol en zet de hapjes 10 min. in een voorverwarmde oven van 180 °C.
Verwarm de visgratins 15 min. in een voorverwarmde oven van 200 °C.
Voor het hoofdgerecht kan alles samen in de oven!
Zet het schaaltje met gebakken varkenshaasje in archiducsaus 25 min. in een voorverwarmde oven van 150 °C.
Dek de ovengroenteschotel af met aluminiumfolie zodat de groenten niet uitdrogen. Zet ze vervolgens ook 25 min. in een voorverwarmde oven van 150 °C.
Ook de aardappelgratin kan 25 min. in een voorverwarmde oven van 150°C. Klaar!
TIP: Wens je jouw aardappelgratin met een lekker gegratineerd korstje? Zet het schoteltje nog 3 minuten onder de grill. Ondertussen dresseer je het vlees en de groenten al op de borden. Opscheppen maar!
Producten
Aperitiefhapjes (12 stuks/schaaltje)

39% bladerdeeg, 20% vol-au-vent-vulling, 19% bolognaise-vulling, 19% ham- en kaasvulling

Gluten (tarwe), Ei, Soja, Melk, Selderij, Mosterd

Aperitiefhapjes (12 stuks/schaaltje)

39% bladerdeeg, 20% vol-au-vent-vulling, 19% bolog...

  • 12 ST/PAK
  • min. -18°C

/pak

Visgratin

zalm, kabeljauwfilet, grijze garnalen, prei, wortel, champignon, kaas, room, witte wijn

Gluten (tarwe), Vis, Melk, Schaaldieren, Selderij, Mosterd

Visgratin

zalm, kabeljauwfilet, grijze garnalen, prei, worte...

  • 160 G/SC

/schaal

Gebakken varkenshaasje in archiducsaus

Gluten (tarwe, gerst), Soja, Melk, Selderij, Mosterd

  • ±350 g per persoon
  • 700 G/ST

/stuk

Ovengroenteschotel

gestoofde worteltjes met ajuin, gegaarde bloemkoolroosjes, kaassaus, gestoofde boontjes met ajuin, gestoofd witloof

Gluten (tarwe), Melk

Ovengroenteschotel

gestoofde worteltjes met ajuin, gegaarde bloemkool...

  • 2 personen/schotel

/schotel

Aardappelgratin

Ei, Melk

  • ±250 g per persoon
  • 500 G/ST

/stuk