2,5 uur
4 personen

Hou jij ook van een klassieke opgevulde kalkoenfilet tijdens de feestperiode? Dan heb jij ongetwijfeld gekozen voor onze menu met opgevulde kalkoenfilet voor 4 personen. We geven je graag mij hoe je de menu het beste bereidt.

Ingrediënten
Bruschetta's
12 stuks
Scampigratins diabolique
4 stuks
Voorgegaarde gevulde kalkoenfilet
1.2 kg
Gestoofde appeltjes
8 stuks
Veenbessenkonfijt
2 potjes
Ambachtelijke aardappelkroketten
24 stuks
Archiducsaus
2 potjes
Haal de gevulde kalkoenfi let uit de verpakking en plaats 2 uur in een voorverwarmde oven van 140 °C. Zo droogt het vlees niet uit en warmt het op tot in de kern.
Start met een gezellige aperitief. Haal de kalkoenfi let even uit de oven, dek af met aluminiumfolie en zet de bruschetta’s 6 min. op 180 °C in de voorverwarmde oven.
Neem plaats aan tafel. Terwijl iemand de wijn inschenkt, zet de ander de scampigratins diabolique voor 5 min. in een oven van 200 °C.
Als je de scampigratins uit de oven neemt, zet je de kalkoenfilet terug in de oven van 140 °C.
Zet het potje archiducsaus met halfopen deksel 4 min. in een microgolfoven van 750 W.
Haal de appeltjes uit de verpakking. Leg ze op een bord en stop 3 min. in een microgolfoven van 750 W. Zet daarna het potje veenbessenkonfi jt met halfopen deksel 1,5 min. in een microgolfoven van 750 W. Verdeel de warme veenbessenkonfijt over de appels.
Open de verpakking van de verse kroketten een halfuur op voorhand: opgedroogd worden ze krokanter en barsten ze niet in de friteuse. Vul het frituurmandje met 1 laagje kroketten per keer tot ze goudbruin kleuren (± 4 min. op 180 °C).
TIP: Hou de gerechten langer warm op een warm bord. Spoel je borden met koud water en verwarm ze enkele minuten in de microgolfoven. Nog even afdrogen en je bent klaar om ze te dresseren!
Producten
Bruschetta

Gluten (tarwe, gerst, haver, rogge), Soja, Melk, Selderij, Mosterd

  • Provençaals en mozzarella
  • 6 stuks/pak

/pak

Scampigratin diabolique

scampi, visfumet, room, witte wijn, ajuin, tomaat, kaas

Bevat : Gluten (tarwe), Vis, Melk, Schaaldieren, Selderij

Scampigratin diabolique

scampi, visfumet, room, witte wijn, ajuin, tomaat,...

  • 160 G/SC

/schaal

Colli van 4 gestoofde appeltjes met veenbessenkonfijt

geen allergenen

  • 600 G/CO

/colli

Ambachtelijke aardappelkroketten

Gluten (tarwe), Ei, Lupine

  • per 12 stuks
  • 12 stuks/pak

/pak

Archiducsaus

Gluten (tarwe, gerst), Soja, Melk, Selderij

  • 340 G/POT

/pot