45 minuten
2 personen

Viel jouw oog op een heerlijk stukje kalkoen? Dan heb je waarschijnlijk voor onze menu met kalkoenfilet gekozen. We helpen je op weg met deze bereidingstips.

Ingrediënten
Aperitiefhapjes
12 stuks
Scampigratins diabolique
2 stuks
Gebakken kalkoenfilet in groenteroomsaus
700 g
Ambachtelijke aardappelkroketten
12 stuks
Ovengroenteschotel
1 schotel
Start met een gezellig aperomoment. Schenk de glazen vol en zet de aperitiefhapjes voor 10 min. in een voorverwarmde oven van 180 °C.
Neem plaats aan tafel. Terwijl iemand de wijn inschenkt, zet de ander de scampigratins diabolique voor 5 min. in een oven van 200 °C.
Als je de scampigratins uit de oven neemt, kunnen de kalkoenfi let en ovengroenteschotel samen in de oven:
Kalkoenfilet in groenteroomsaus: zet het schaaltje 25 min. in een voorverwarmde oven van 150°C.
Ovengroenteschotel: dek de ovenschotel af met aluminiumfolie zodat de groenten niet uitdrogen. Zet ze vervolgens 25 min. in een voorverwarmde oven van 150 °C.
Open de verpakking van de ambachtelijke aardappelkroketten een halfuur op voorhand: opgedroogd worden ze krokanter en barsten ze niet in de friteuse. Vul het frituurmandje met 1 laagje kroketten per keer tot ze goudbruin kleuren (±4 min. op 180 °C).
Producten
Aperitiefhapjes (12 stuks/schaaltje)

39% bladerdeeg, 20% vol-au-vent-vulling, 19% bolognaise-vulling, 19% ham- en kaasvulling

Gluten (tarwe), Ei, Soja, Melk, Selderij, Mosterd

Aperitiefhapjes (12 stuks/schaaltje)

39% bladerdeeg, 20% vol-au-vent-vulling, 19% bolog...

  • 12 ST/PAK
  • min. -18°C

/pak

Scampigratin diabolique

scampi, visfumet, room, witte wijn, ajuin, tomaat, kaas

Bevat : Gluten (tarwe), Vis, Melk, Schaaldieren, Selderij

Scampigratin diabolique

scampi, visfumet, room, witte wijn, ajuin, tomaat,...

  • 160 G/SC

/schaal

Gebakken kalkoenfilet in groenteroomsaus

Gluten (tarwe), Melk, Selderij, Mosterd

  • ±350 g per persoon
  • 700 G/ST

/stuk

Ambachtelijke aardappelkroketten

Gluten (tarwe), Ei, Lupine

  • per 12 stuks
  • 12 stuks/pak

/pak

Ovengroenteschotel

gestoofde worteltjes met ajuin, gegaarde bloemkoolroosjes, kaassaus, gestoofde boontjes met ajuin, gestoofd witloof

Gluten (tarwe), Melk

Ovengroenteschotel

gestoofde worteltjes met ajuin, gegaarde bloemkool...

  • 2 personen/schotel

/schotel