2 personen
Ingrediënten
Aperitiefhapjes
12 stuks
Visgratins
2 stuks
Gebakken varkenshaasje in archiducsaus
±700 g
Aardappelgratin
±500 g
Ovengroenteschotel
1 stuk
Toasten maar! Schenk de glazen vol en schuif de aperitiefhapjes 10 min. in een voorverwarmde oven van 180 °C.
Verwarm daarna de visgratin 15 min. in een voorverwarmde oven van 200 °C.
Tijd voor het hoofdgerecht. Alles kan makkelijk samen in de oven.
Zet het schaaltje met gebakken varkenshaasje in archiducsaus 25 min. in een voorverwarmde oven van 150 °C.
Dek de ovengroenteschotel af met aluminiumfolie zodat de groenten niet uitdrogen. Schuif vervolgens ook 25 min. in een oven van 150 °C.
Ook de aardappelgratin schuif je 25 min. mee in de oven van 150 °C. Klaar!
Producten
Aperitiefhapjes (12 stuks/schaaltje)

39% bladerdeeg, 20% vol-au-vent-vulling, 19% bolognaise-vulling, 19% ham- en kaasvulling

Gluten (tarwe), Ei, Soja, Melk, Selderij, Mosterd

Aperitiefhapjes (12 stuks/schaaltje)

39% bladerdeeg, 20% vol-au-vent-vulling, 19% bolog...

  • 12 ST/PAK

/pak

Gebakken varkenshaasje in archiducsaus

Gluten (tarwe, gerst), Soja, Melk, Selderij, Mosterd

  • ±300 g per persoon
  • 600 G/ST

/stuk

Aardappelgratin

Ei, Melk

  • ±250 g per persoon
  • 500 G/ST

/stuk

Ovengroenteschotel

gestoofde worteltjes met ajuin, gegaarde bloemkoolroosjes, kaassaus, gestoofde boontjes met ajuin, gestoofd witloof

Gluten (tarwe), Melk

Ovengroenteschotel

gestoofde worteltjes met ajuin, gegaarde bloemkool...

  • 2 PP/SH

/schotel