Feestdiner met varkenshaasje

2 personen
Ingrediënten
Aperitiefhapjes
12 stuks
Visgratins
2 stuks
Gebakken varkenshaasje in archiducsaus
±700 g
Aardappelgratin
±500 g
Ovengroenteschotel
1 stuk
Toasten maar! Schenk de glazen vol en schuif de aperitiefhapjes 10 min. in een voorverwarmde oven van 180 °C.
Verwarm daarna de visgratin 15 min. in een voorverwarmde oven van 200 °C.
Tijd voor het hoofdgerecht. Alles kan makkelijk samen in de oven.
Zet het schaaltje met gebakken varkenshaasje in archiducsaus 25 min. in een voorverwarmde oven van 150 °C.
Dek de ovengroenteschotel af met aluminiumfolie zodat de groenten niet uitdrogen. Schuif vervolgens ook 25 min. in een oven van 150 °C.
Ook de aardappelgratin schuif je 25 min. mee in de oven van 150 °C. Klaar!
Producten