buurtslagers-barbecue-assortiment

Goed eten, elke zomerdag.

Zon op je snoet, familie en vrienden in de tuin, een goed stuk côte à l'os op de rooster, ... Barbecueën dat is puur genieten. Van 't goeie leven. Van lekker eten in het beste gezelschap. Of je nu een gasbarbecue hebt of met kolen grilt, wij hebben voor iedereen BBQ-vlees van kwaliteit in de aanbieding. En dat is nog niet alles. Naast het lekkerste BBQ-vlees, voorzien we je ook van frisse salades en niet te missen bijgerechten. Jouw slager in de buurt weet hoe jou te verwennen. Elke zomerdag. 

Ontdek ons uitgebreid BBQ-assortiment

Steeds vers, uiterst lekker

Voor een goede barbecue met vlees van kwaliteit moet je bij Buurtslagers zijn. We zijn deze zomer graag jouw partner in grill. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we ondertussen wat goed scoort op en naast de rooster. In ons uitgebreid assortiment vind je niet alleen goeie stukken vlees, maar ook een variatie aan pastasalades, groentesalades, bereide aardappelen, kant-en-klare sauzen en zoveel meer. Bekijk zeker ook onze wekelijkse promo's op ons vers vlees en vergeet de teppanyaki- en gourmetschotels niet. Je bereidt ze stuk voor stuk lekker vers op de BBQ. En dat allemaal voor een lage prijs met hoge kwaliteit. Buurtslagers, dat smaakt vertrouwd. 

buurtslagers-barbecue-assortiment

Onze BBQ-toppers

Wanneer is een BBQ voor jou echt compleet? We sommen alvast enkele toppers op die niet op de rooster mogen ontbreken.

Bekijk het BBQ assortiment

Uiteraard hebben we nog zoveel meer te bieden om van jouw BBQ een feest te maken met alles erop en eraan. Benieuwd naar ons volledige assortiment? 

buurtslagers-recept-rib

Ons geheime BBQ-recept

Ribbetjes om van te peuzelen

Er zijn heel wat manieren om ribbetjes te bereiden: met honingmarinade, in de oven gebakken, met kruidenboter, ... Een marinade doet heel veel, maar eerst moet de basis natuurlijk goed zitten, de bereidingswijze. En wat is de truc voor boterzachte ribbetjes? Wij delen met plezier een van onze bereidingen.

Nog meer zonovergoten inspiratie

Jouw slager inspireert je graag de hele zomer lang met interessante baktips, de lekkerste BBQ-recepten en nog veel meer zonnig nieuws. Wist je bijvoorbeeld dat je met voorgegaard vlees heel wat BBQ-ergernissen vermijdt? Je leest het waarom en de andere voordelen in volgende blog: