Kooktips
Hoe bak je de perfecte steak? En ribbetjes, gaar je die in de oven of in de pan? Klik voor een hele rist recepten en bereidingstips op het vlees waar je zin in hebt. Of kies meteen een specifieke bereiding. Want koken is een kunst.

Kies een hoofdingrediënt of thema:

Kies een hoofdingrediënt, thema of bereidingswijze:

  • HOOFDINGREDIËNT
  • THEMA
  • BEREIDINGSWIJZE

Of zoek op bereidingswijze:


 

Hoe bereid je een (mini)beenham?



  1. Breng een pot water aan de kook en leg het vacuüm verpakte hammetje erin. Steek de kookpot 2 uur in een oven van 80 °C.
  2. Haal het vlees uit de verpakking. Vet een ovenschotel in en leg het hammetje erin.
  3. Meng 2 eetlepels honing, 2 lepels graantjesmosterd en 1 lepel Provençaalse kruiden voor de marinade. Smeer het vlees in met een royale laag en leg er een klontje boter bovenop.
  4. Gril het hammetje 30 minuten in de oven op 180 °C, tot het bruin kleurt. Bedruip het vlees elke 10 minuten met het braadvocht.
  5. Verwijder het losgekomen been en snij het vlees in plakjes.
  1. Breng een pot water aan de kook en leg het vacuüm verpakte hammetje erin. Steek de kookpot 2 uur in een oven van 80 °C.
  2. Haal het vlees uit de verpakking. Vet een ovenschotel in en leg het hammetje erin.
  3. Meng 2 eetlepels honing, 2 lepels graantjesmosterd en 1 lepel Provençaalse kruiden voor de marinade. Smeer het vlees in met een royale laag en leg er een klontje boter bovenop.
  4. Gril het hammetje 30 minuten in de oven op 180 °C, tot het bruin kleurt. Bedruip het vlees elke 10 minuten met het braadvocht.
  5. Verwijder het losgekomen been en snij het vlees in plakjes.

Minibeenham

Voorgebakken, licht gerookt, minder zout
±2 kg/stuk

Bespaar! Ontvang de nieuwste promoties rechtstreeks in je mailbox.