Kooktips
Hoe bak je de perfecte steak? En ribbetjes, gaar je die in de oven of in de pan? Klik voor een hele rist recepten en bereidingstips op het vlees waar je zin in hebt. Of kies meteen een specifieke bereiding. Want koken is een kunst.

Kies een hoofdingrediënt of thema:

Kies een hoofdingrediënt, thema of bereidingswijze:

  • HOOFDINGREDIËNT
  • THEMA
  • BEREIDINGSWIJZE

Of zoek op bereidingswijze:


 

Aperitiefhapje: breugelspek op de barbecue



  1. Leg de sneden op de grill en draai regelmatig om.
  2. Zodra het spek gaar is, snij je het vlees stukjes en presenteer op een prikker. Smakelijk!
  1. Leg de sneden op de grill en draai ze regelmatig om.
  2. Zodra het spek gaar is, snij je het vlees stukjes. Presenteer op een prikker. Smakelijk!

Bespaar! Ontvang de nieuwste promoties rechtstreeks in je mailbox.