Buurtslagers
ADL Consult Groendreef 10
9880 Aalter
BE0477 606 620

Hoofdzetel
www.meatandmore.be/contact

Klantendienst
09 216 73 10

Vers vlees voor een messcherpe prijs, daar staan we voor. Dankzij een ingenieuze bedrijfsstructuur en bedrijfsstrategie, slagen we erin om die belofte dagelijks waar te maken.

Buurtslagers is net als Bon'Ap een winkelformule van Meat&More. Van aankoop over productie tot distributie: sinds 1996 worden alle vleesproducten rechtstreeks aangeleverd vanuit de Meat&More-productiecentrale in Aalter. Een arsenaal aan machines laat ons toe snel grote volumes vleeswaren te bereiden en zo de prijzen te drukken.

Hoe we de beste kwaliteit garanderen? Zodra de grondstoffen binnenkomen in het productiecentrum, worden ze onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles. De verwerking van onze producten gebeurt in gekoelde ruimtes volgens strikte hygiënenormen. Bovendien worden de (half)afgewerkte producten vaak nog dezelfde dag geleverd aan de Buurtslagers-verkooppunten & Bon'Ap-winkels. Zo krijg je steevast dagvers vlees voorgeschoteld in de winkel.

Verspreid over Vlaanderen zijn er intussen ruim 140 slagerijen in evenveel supermarkten, van Lidl en Delhaize tot Smatch en Carrefour. Ook bij de maaltijdwinkels van zusterbedrijf Bon’Ap kan je terecht voor Buurtslagers-producten.


Onze waarden & ambities

Buurtslagers staat voor...

een productie- en distributiecentrum met verkooppunten in tal van supermarktketens;
een uitgebreid, kwalitatief en hedendaags productgamma;
voortdurende innovatie doorheen de volledige bedrijfsstructuur;
scherpe prijzen;
hygiënisch en veilig werken

Bespaar! Ontvang de nieuwste promoties rechtstreeks in je mailbox.