Jouw gekozen winkel:  geen filiaal gekozen  |  wijzig
 
 
 
CONTACT
Aanvraag tot sponsoring

U wenst voor uw evenement een beroep te doen op sponsoring van Buurtslagers. Hier zijn evenwel enkele voorwaarden aan verbonden. Ons voornaamste doel is elke dag opnieuw verse kwalitatieve producten aanbieden tegen de scherpste prijzen. Daarom gaan we NIET in op aanvragen voor financiële sponsoring, of sponsoring door het geven van gratis goederen in ruil voor een vermelding op een website, spandoek, truitje of dergelijke. De kosten die daaraan verbonden zijn, doen onze verkoopprijzen immers stijgen, dit ten nadele van de klant.

Onder bepaalde voorwaarden zijn we wel bereid aankoopbonnen of gadgets te schenken die bv kunnen verloot worden in een tombola of weggegeven worden als prijs bij een wedstrijd. Let wel, die aankoopbonnen mogen onder geen beding gebruikt worden door de organisatoren zelf. De organisatoren mogen de aankoopbonnen en vlees(waren) uitsluitend schenken aan derden, al dan niet in het kader van een wedstrijd of tombola. We willen namelijk nieuwe klanten aantrekken of bestaande klanten verwennen met een aankoopbon of gratis product.

Elke vereniging kan slechts één keer per jaar een beroep doen op sponsoring van Buurtslagers. De aanvraag moet ten laatste 14 dagen voor het evenement plaats vindt, binnen zijn. De aanvraag voor sponsoring gebeurt hier.

Naam:     Telefoon/gsm:  
Email:     U bent klant van:
v
 
Onderwerp:
 
Omschrijving evenement:
  
 

Adl Consult: Brug-Zuid 19, 9880 Aalter  |  Ondernemingsnr: BE 0477.606.620  |  algemene voorwaarden & privacy |  contacteer ons |  ©2015 Buurtslagers